Monday, June 11, 2012

im back ! :)

assalamualaikum ....
hai u olz .. 1st , rindu gleerrr !
alhamdulillahhh ....
finally , sya dapat bukak jugak blog ni .
actually da lame sangat ta bukak blog samapai bole tlupe passwordnye ,
aduu .. ape la kan ? hahaa
tapi alhamdulillah ,, dapat bukak gak akhirnya .. hehee .



hmm .... lame gler ta corat corett kat cni ..
da bhabukk da ha ,
da stenga taon kott. ishk3 ...
lame nawww ! puuuhhhhhhh .. tgok tuu , kotor an .
banyak abokk . *konon laa . heee .
siyesss .. sya rindu glerr kat blog ni .
brape lame sya cube nak log in ,, tapi ta dapat2 . sob3 . :(
tapi skam da dapat daa.. eheeeeee :)))

pe citerr skam ??
ha... sya da abess praktikal da pon ..
pejam celik pejam celik da abes 6 bulan ..
tapi , mase 6 bln tu memang ta menyempat pon na on9 .
almaklumlahh bz mengalahkan manager kot . hahaa ..
sepanjang kat sane memang banyak a ilmu yang dapat sya blajar ,,
n banyak gak kenangan2 pahit manis kat sane ..
tapi , sume tu tetap segar dalam ingatan sya .. :))



hm ... skam plak cbuk nak bperang ngan report lak ,,
tapi adat la tuu smggu due mggu nak naek sem baru kelam kabutt kan .
hahaa .
sebulan cuti rase macam sekejap je .
tup tapp tup tapp da 11haribulan daa . cepatt kann ?

passni ag staom ag blaja .. siyess ta sabaa nak abeskan .
jeles tengok member2 'seumurr' da merdekaa.. huhuhu . nak ikottt :(
opps , #terase tua la plakk . huhukk . (staonn je kott)

actually , banyak yang nak cte nehh .. tapi taktao na stat ape .. hahaa .
takpe2, nanti tules2 ag ..
ni mate cam ngantok la plakk . bateri badan pon macam dah kongg . ehee .
nanti sambung lagi ..
juz nak ulang lagiii skali , hepi glerrr dapat bukak blog ni ag! hihiii .
k ... tataaaaa .
 assalamualaikumm :))




1 comment: