Monday, July 25, 2011

SAYE OBSESSS DENGAN AWAK :))

ASSALAMUALAIKUM.....
hai ! :)
hm...rindu lak na men tules tules ag ... heheee,,
so, kali ni aku tambah ag entry untuk seterusnye..
sementare mud as a blogger mmbuak buak dalam diri aku ni.. hihi,,
nanti lao dah lme lme, dah bz ngan asgment, bz ngn exam, mungkin susaa ket
la na updte.. tkot jdik malas nt..
tpi, insyaALLAH aku akan cube space mase untuk lawat ma blog neh.. :)
haaa, cakap sal obses ni.. aku obses dengan sape sebenarnye ek ???
dh pandai na secret secret admirer ke ?? hihiii .. aiiiyoookkk..
heee.. tade lah..
actually aku na cakap yang aku ni sangad sangad la obses ngan COKLAT!
sumpah....i really love it.. tade somthing rase sesedap,secomel,se'nyummy' COKLAT!
law mam pape yang ley choose flavour kompem COKLAT la jadi pilihan hati aku .. :)
aku pun ta tao npe aku suke sangad rase COKLAT .. sedap ! :D
contoh law cake, aku lbey suke chocolate cake ! mase aku klas bakery ai tu pun ktorang de buad aw..
enjoy sangad.. n aku rase sangad hepy bile da bjaye hasilkan MOiST CHOC CAKE yang bagi aku
bole tahan sedapnye... rase bangge pun ade.. hihii..
"maaaa,, owang da pandai wat kek coklat !!! :)"
tu r benda aku gtao my mom tym balek cuti ai tu.. sempat gak wat balek untuk my mom rase.
n my mom cakap, "sedap..ha,da pandai da, nt bole la wat nt , :)
waaahhh... aku rase bangga n hepy sangad bile my mom puji camtu..
yeeeeaaayy ! pandaii da, nt bole la aku buat ag untuk ma.. hihihii :))))
ni ha, kek nye.. entry lepas lepas aku da pena letak gak..
heee..
haa. ni a dye .. 
hee :)

yang ni gmbar smate2.. atas td tu je
yang aku buad..
hah, tngok ni... nikmat kannn..
nyummy !



hadoiiii......... buad saye tambah tliur la awak ni !
sedap nyeeee .....


hm...slaen kek ??
aku pun suke eskrem!
chocolate eskrem....hm,, sedap sangad... :((
lame saye ta mam awak.. da seminggu kot ..




nyummy... :)




nyum nyummm.. awak ni sedap la ! :))


ni pun sedapppp... :)))
hohoo...
cakap sal coklat lagii... aku pun suke sangad coolblog !!! <3
aku mesti order yang chocolate+pearl..
sedappp weeehhhh... tbaekkk lha !
hm.......... :))

hah, ni dye... buah hati saye.. :))
hm....banyak kenangan d sebalik i ni ..
:(
tp... sume tu da blalu.. lupekan !!
yang penting... choc coolblog tetap kat hati aku :))


LAGI???

CADBURRY!!!
ha, ni pun same gak...
nikmat ta tkate..
aku suke yang choc wif hazel nut! ayoyooo.. dap wehhhh....

nak !! u all blikan tuk saye satuu leh..
hihihihi..

hohohohoo...
ape ape pun.. na buad cmne law da pebret tu an..
macam ni la jadinye..
heheee
so,
aku rase takat ni la dulu kot..
nati kite cite cite lagi yepp..
ok, papaiii...
:)





5 comments:

  1. ilya pom same.....jom ah kite lawan bt kek coklat nak??????

    ReplyDelete
  2. ya ALLAH.......choklate....sedapnya~~~nyum2~~~

    ReplyDelete
  3. asrie' hihihihi.. sdap kan.. lagi2 lao secret resepi.. hihikk,,

    mr.ns' bole,, jum la.. jmput jmput.. hehee,

    ReplyDelete