Friday, August 26, 2011

SAYU LA PULAKK :')

ASSALAMUALAIKUM ..


hai korang !
sedar tak sedar , kite da sampai ke 26 ramadhan .
pantasnye mase blalu , begitu cepat n teramat laa pantass ...
aq rase macma baru je kite b'puase kann ..
tup tuppp da na abess da , na raye da weyy :))
alhamdulillah ... kite sume masih diberi kesempatan untuk meneruskan ibadat
dalam bulan yang penuh berkat ni..
harapnye , dapat la sambut kemenangan kite untuk bulan ni dengan same same
menyambut hari raye aidilfitri yang akan tibe beberapa hari saje lagi .. insyaAllah ... :))

hm ... now , aku still kat uma sewa ag ..
esop 27hb baru aku bertolak balik ke habitat asal .. hohoo
my home town , KELANTAN tercintee .. hehehh ,
rase macam ta sabaa da na balekkk ..
almaklumlaaa melimaw ni pun da sunyi sepi ,
most of all da balek ,
dari semalam lagi kott ,,
tp member member aq , DHK3C mostly sume btolak balek hari ni laa ,, hti hati taw korang ! :)
kecuali annys jep yang ta saboo saboo balek semalam ag , ponteng kelass ! HAHA :p
pape pun ,, doakan korang sume selamat sampai .. love korang sume sangad sangadd :)
hm .. daddy i lagi laaa ... da selamat sampai kelantan da ponn ,, huhuu ..
tbaekk la daddy ,, pantass klo bab bab cuti kann .. HAHA :p
pape pun ... alhamdulillah , daddy da selamat sampai kan ,, syang daddy ketat ketat .. heee~

sunyiiii...
bile jiran sebelah (sai n the geng) da balekk ..
selalunye ,, bising ngan suare suare macho dorang ,, HAHA .
budak uma depan punn (liena n the geng) pun da balekk ..
salu , pas bukak puase .. bising ngan mercun mercun nakal dorang . HEHEE ..
tp ari ni sume da balekk ..
tinggal la aku n dak uma sorang ag menanti saat untuk menyepikan lagi TAMAN MERLIMAU UTARA 'tercinta' ni .. HAHAA ..
papepun ... ta sabaa na tgu hari esopp :) tataaa MELAKEE n hello KELANTAN !

sayuuuu ..
sedih sangad sangad bile dengar brite tentang kemalagan yang berlaku
yang melibatkan 2 pelajar poli awal pagi semalam ,,
dalam beberape hari lagi je kite na sambut aidilfitri , tapi .. malang tak berbau dan
ajal maut tak kire sape ..
tak dapat bayangkan macam mane perasaan family dorang kan bile tahu berite ni.. :(
same same kite sedekahkan al-fatihah buat mereka ,
semoga mereka dtempatkann dikalangan orang orang yang beriman ...
aminnn...

hm ...
aku jadi cuakk jugak bile pk pk kejadian d sekeliling ,,
ape yang mampu aku buat hanyalah tawakal ,,
berserah padaNya ..
yang penting, kite hendaklah sentisae berhati hati n jage diri leklok..
insyaAllah .. mudah mudahan ..
aminnn ...

dikesempatan ni  ,,
aq nak ucapkan SELAMAT HARI RAYE AIDILFIRI untk korang sume.. :)
maaf zahir n zahir law ade salah silap .. zahir je ye ,, baten tade kott .. haha ,,
ok ok , serius serius .. hee~
maaf zahir n batin law ade salah clap ..
0-0 taw .. heheeee ~~
ok ,,
ta sabaa da na rayee ni weyyy . hihiii ' winkkkk~~
k papaiiii ...
:)))

No comments:

Post a Comment