Friday, August 5, 2011

:) AKU DAN ANGAN ANGAN (1)

ASSALAMUALAIKUM ..

hye korang ! da tdo keee .. huhuhu , ye la an.. t sop an na sahur,
nt kng jadik cam aku lak. yang tlajak smalam ,, tp seb bek gak sempat jamah nasi even ta sempat na abeskan ..
huhuhuu ..

hm .. malam ni aku saje je na tules tuless ..
huhuu ..
sementara nak tdo (sempat ag kan) huhuu..

AKU DAN ANGAN ANGAN :)
sume org ade impian hidup masing masing ..
tpu la law korang cakap yang korang ta pena terfikir idamkan tu n idamkan ni kan ..
ha ,, so ta terkecuali jugak dengan aku ni.. heheeee :))
dari kecil aku pernah pasang angan angan ..
macam macam .. haha (tamaknye)
bukan ... juz impian .. mane thu kot kot jadi kenyataan ..
sape tahu kn ... hehehehe :p

aku pernah terfikir .. if satu hari nanti aku kawen ,,
wedding cake aku tu .. aku na yang manyak manyak tengkat taw .. haha ,
tapi tade la manyak sangat .. asalkan ia btengkat .. hihihi ..
dapat tige tingkat pun kire ok ,,
aku na yang bentok love .. waaa,, sweet sangadd .. huhuhuhu (malu)
hahaaa..
yang penting kek tu mestila main flavour dye COKLAT taw! haaa.. tu pebret aku .. heee :)
wane lak dpends on my wedding themes laa .. haha (macam gedik na kawen lak)
hhuhuuu :p

mungkin macam ni ?? cme tkarkan bntuk love je.. hee :))




ni pun santekkkk :))

so sweeet .. cme tggal bunge je tukar
kaler pink .. heeee :))

waaahh.. law dapat yang mcm ni,,
mmg hepy gler lha ! haha .. sweet .. :)))



smoga jadi kenyataan ..
aku nak sume kek kek cumill neh aw .. haha (tamaknye)
hihiii :p
law jadi knyataan pun agi okeee.. haha ,,
aminnnn ...... :))

LAGI?????
law bagi hantaran bebear bole ta ??
hahaaaa..
hm.. aku tingin na milik bebear pink yang paling besarrrrr !
haaaa .. mesti comel sangad sangad kan ..
macam my boboo .. :)))
tp law bole mao yang lagi besawww dr bobo ,,
awww.. comel nye !
heeeee :)

eeee.. tomelnye dye !! si pink tuu ,, :))

saye punyeeeeeee ! 
mao mao mao ... :)))

olololoooo.. tomeinyeee!
ni pn saye punyeeeeeeee..
(tamak)
haha

malam ni law boe tdo sambil pelok mereka si pink ni alangkah besnye kan ..
huhuhuhuhu..
tapi tapee,, aku still ade my boboo yg tetap aku sayang slamenye.. :)))

k laa.. da ngantokkk
mao tdo,,
sambung berangan dalam mimpi lakkk
hahahhaa.. :p gud nite ..
papaaaaiiiii ...
:))

2 comments:

  1. angan2 menggunung yg sebesar teddy bear =P

    ReplyDelete
  2. tapi, angan angan ag besar dari bebear pink tu laa .. hihi :p

    ReplyDelete